Logo-rijschool-suc6-4u

Inloggen digitale leskaart
Menu
  • Home
  • Blog
  • Over ons
    Het geven van rijlessen is meer dan het geven van instructies over verkeersregels en over hoe om te gaan met het voertuig. Een bijzonder belangrijk aspect in het gehele proces is, dat de leerling zich op zijn gemak voelt.

    Over ons

    De eerste kennismaking

    Proefles

    Huisregels

    Ons privacy beleid

    Waarom deze rijschool?

    Bedrijfsgegevens

    Cadeaubonnen

    Disclaimer

  • Opleidingen
    We hechten er waarde aan dat de leerling goed geïnformeerd aan de lessen begint. Daarom raden we aan om een vrijblijvende proefles te nemen. Dit geeft je een prima indruk van wat je van ons mag verwachten. Ook bieden we onze leerlingen aan om het gekozen lespakket in termijnen te betalen.

    Opleidingen

    Rijopleiding In Stappen

    Lespakketten

    Rijles vanaf 16,5 jaar

    Rijles en adhd en/of autisme

    Lesmaterialen

    Opfriscursus

    Rijles ouderen

    Faalangst

  • Tarieven
    euro1Rekening houdend met leeftijd, aanleg en eventuele angsten stippelen we in samenspraak met jou het meest geschikte lestraject uit en doen we ons uiterste best om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen.

    Tarieven

    Lespakketten

    Acties

  • Wat je moet weten
    • Wat je moet weten over het CBR
    • Vraag en antwoord
    • Rijles op Goeree-Overflakkee?
    • Rijles in Goedereede
      • Autorijschool SUC6-4U Goedereede
    • Rijles in Stellendam
      • Autorijschool Suc6-4U Stellendam
  • links
  • Contact
    • Contact- en bedrijfsgegevens
    • Stuur mij informatie
    • Bel mij
    • Proefles
    • Aanmelden
    • Klachtenformulier

Wat moet je nou doen bij zwaailicht en sirene?

Tip 1: Als je een voorrangsvoertuig opmerkt, blijf dan kalm en rustig. Kijk eerst wat de mogelijkheden zijn en kies dan wat je gaat doen. De bestuurders van voorrangsvoertuigen mogen van verkeersregels afwijken en verkeerstekens negeren, zoals het harder rijden dan de toegestane snelheid en het rijden door rood licht. Deze bestuurders zijn getraind om veilige keuzes te maken. Soms moet je dan in actie…

Lees verder...

Tips als je met je auto in de slip raakt

De herfst is in volle gang en de winter staat voor de deur. Het duurt nu niet lang meer en wij moeten de autoramen weer krabben. Helaas is dat niet het enige nadeel van het koude, natte en ijzige weer. Door de weersomstandigheden in de herfst en winter kan het voorkomen dat je met de auto slipt. Autorijschool Suc6-4U wil je graag wat tips geven waar…

Lees verder...

Beginners- en puntenrijbewijs. Wat wordt er mee bedoeld?

Iedereen van 18 jaar of ouder die voor het eerst zijn of haar rijbewijs haalt, is 5 jaar beginnend bestuurder. Voor 16-jarigen en 17-jarigen is de termijn 7 jaar. Bepaalde verkeersovertredingen worden dan geregistreerd bij het Openbaar Ministerie. Wie binnen 5 jaar drie zware overtredingen op zijn of haar naam krijgt, zal geconfronteerd worden met een schorsing van het rijbewijs. Waarom een beginnersrijbewijs? Onervaren bestuurders…

Lees verder...

Gevaarherkenning bij het theorie-examen

Gevaarherkenning: hoe werkt dit onderdeel? Wanneer je het theoretisch rijexamen gaat afleggen, gaat één onderdeel een heel belangrijke rol spelen en dat is gevaarherkenning. Wat doe je wanneer je in een gevaarlijke verkeerssituatie terecht komt? Tijdens dergelijke situaties is het natuurlijk belangrijk dat je een gevaar kunt analyseren en correct kunt handelen door de juiste handelingen uit te voeren. Sinds 2009 is gevaarherkenning een vast…

Lees verder...

Tips voor het kijkgedrag bij een praktijkexamen

Het wil wel eens voorkomen dat een kandidaat zakt voor het praktijkexamen omdat het kijkgedrag niet goed is geweest. Als rij-instructeur voer je geregeld een strijd in de lesauto over de noodzaak van het kijken en het toe te passen kijkgedrag. Hier wordt tijdens de rijlessen veelvuldig op gewezen, om het kijken een geautomatiseerd proces te laten worden. Vaak krijg je achteraf de reactie: ‘maar…

Lees verder...

Tips voor het onderhoud van je auto

Na je rijlessen is het gelukt, je hebt je rijbewijs gehaald. Daar staat hij dan, je eerste auto. Daarom een paar tips om je auto in perfecte staat te houden. Een goed onderhouden auto is veiliger en kan je hoge kosten besparen Controleer vloeistoffen. Eén keer per maand de koelvloeistof controleren, olie peilen en ruitensproeiervloeistof bijvullen is echt noodzakelijk. Controleer de koelvloeistof alleen bij een koude…

Lees verder...

Autorijlessen tijdens je zwangerschap

Autorijden tijdens een zwangerschap:  je denkt wellicht dat dit niet handig is, of dat het misschien wel helemaal niet mogelijk is. Veel zwangere vrouwen stappen in de auto en niemand kijkt daar vreemd van op. Maar online lopen de zwangerschapsfora over met de vraag: kan ik mijn rijbewijs halen als ik zwanger ben? Het antwoord is JA! Niets behalve je eigen gemoedstoestand, bepaalt of jij…

Lees verder...

De stopopdracht: hoe voer je deze goed uit tijdens je auto rijexamen?

Een van de bijzondere manoeuvres die worden aangeleerd tijdens de rijopleiding voor het rijbewijs, is de stopopdracht. Tijdens het auto praktijkexamen kan het zijn dat je rij-examinator jou vraagt om een stopopdracht uit te voeren. Autorijschool Suc6-4U geeft hieronder een uitgebreide uitleg hoe je dit op een veilige manier doet en waar je op moet letten. Doel van de stopopdracht Het stoppen en het weer wegrijden….

Lees verder...

Faalangst tijdens de rijles

Faalangst is de angst om te falen, te kort te schieten of om aan bepaalde verwachtingen van jezelf of anderen niet te kunnen voldoen. Het is natuurlijk heel vervelend als je tijdens een rijles een prestatie wil leveren, maar er onzeker over bent dat je het niet gaat halen. Er gaan gedachten door je heen als: “Ik krijg vast een black-out” of “het zal me…

Lees verder...

Tips: wat te doen bij rijden (rijlessen) met harde regen

Blijf op het midden van de weg rijden Overvloedig water blijft vaak aan de oppervlakte van het asfalt liggen. Aan de zijkant van de weg kunnen hierdoor kleine plassen ontstaan. Wanneer u door deze plassen rijdt, kunt u de controle over het remmen en sturen verliezen. Dit wordt ook wel hydro- of aquaplaning genoemd. Snelheid minderen Vaart minderen om de band meer in contact te…

Lees verder...
← Older posts
Copyright © 2022 | Tel: 06 - 460 65 661 | WordPress

facebook gplus instagram linkedin pinterest tumblr twitter youtube

facebook gplus instagram linkedin pinterest tumblr twitter youtube